marți, 15 aprilie 2014

POLIFEST 2014, un eveniment marca POLITEHNICA București

Un alt fel de contact, o altfel de abordare şi deschidere faţă de mediul economic şi social, un concept unic în lume - așa se caracterizează târgul de joburi educaționale POLIFEST, http://www.upb.ro/stiri/program-polifest-2014.html, ajuns, anul acesta, la cea de-a treia ediție, desfășurată, ca de obicei, în campusul politehnicii bucureștene între 9 și 11 aprilie a.c., sub același motto, Noi construim viitorul! 


Sursa: http://www.upb.ro/stiri/program-polifest-2014.html

Iar cine-a trecut pe-acolo, știe foarte bine despre ce vorbesc! Cine nu, să asculte emisiunea de mai jos și va știi de ce nu trebuie ratată ediția de anul viitor! -)


Cu cine am stat de vorbă? 

Cu Alexandru Pălăcean student anul III la Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB, Laboratorul InGeAR - Centru de performanță în inginerie electrică: Energetică, Automatizări și Robotică - UPB, https://www.facebook.com/eap.ingear


cel care mi-a pus la dispoziție și forografiile de mai jos - și care, nu-i așa?, fac mai mult decât o mie de cuvinte!Cu Adrian Ionuț Nicoară, la standul Facultății de Chimie Aplicată și Știința Materialelor (aici, explicând), căruia îi datorez aceste imagini pentru care, și lui, îi mulțumesc. 

Nanoparticule funcționalizate cu medicament

Materiale polimerice Instalație medicamente cu eliberare controlată

Și de ce chimie? Simplu, pentru că ne place!!


Studenții Facultății de Chimie Aplicată și Știința Materialelor, prezenți la standCu domnul profesor Constantin Ghiță, Departamentul de Mașini Electrice al Facultății de Inginerie Electrică dar și cu Cătălin Tudorache, student anul I la aceeași facultate. Cu Violeta Andreea Anastase, studentă anul IV la Construcții aerospațiale, Facultatea de Inginerie Aerospațială. 


 


Și o ultimă oprire dar deloc în ultimul rând, la Facultatea de Știința și Ingineria Materialelor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu